Over ons

Bouwbedrijf Disselhof uit Zwolle staat klaar voor uw bouw- of verbouwplannen, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. De klussen variëren hierbij van een klemmende deur tot het realiseren van nieuwbouw. Van ontwerp tot oplevering staat Disselhof u met vakkundig advies en zorgvuldig werk bij. Bouwbedrijf Disselhof is een erkend leerbedrijf. Doordat er diverse disciplines in huis zijn, van veger tot uitvoerder, worden jonge, talentvolle mensen opgeleid tot vakmensen. Disselhof beschikt over een eigen werkplaats met machines. In deze werkplaats wordt het nodige zelf gefabriceerd.

Al sinds eind negentiende eeuw staat Disselhof garant voor vakwerk. Tijmen Disselhof was rond 1875 actief in Zwolle met het bouwen/verbouwen van herenhuizen, zo blijkt uit het archief van de gemeente Zwolle. Het restaureren van monumentale panden is sinds die tijd een specialiteit. Binnen het bedrijf is de benodigde kennis aanwezig om de constructie van dergelijke oude panden te doorgronden. Met die kennis kan een houtverbinding op de juiste wijze worden gemaakt, zoals dat vroeger ook werd gedaan.

Door proactief te adviseren, wil Disselhof meerwaarde creëren. Is over de verbouwing goed nagedacht, zijn er nog andere oplossingen mogelijk? Alles staat in het teken van het tevreden stellen van de klant.